Leerwinst (door Lieke, Lotte, Minthe en Sevval)

Martijn GriffioenGroep 6

  • Als aller eerste hebben we een schaduw toets, dat is een soort toets zonder dat we hebben geleerd. Daarna kijken we na en dan kijk je welk doel je nog extra moet oefenen.
  • De knijpers. Als je weet hoe het ging, dan kan je je knijpers op hangen bij ik ga het leren, ik kan het een beetje, ik kan het, ik kan meer. Het is heel handig.
  • Je hebt ook een leerwinst blad waar je je leerwinst op schrijft en daar kan je ook zien wat je moet oefenen. Maar ondertussen de les dan kan je naar de uitlegtafel lopen en dan legt de meester het uit en als je het weer weet dan loop je weer naar je tafel en dan kan je weer door met je werk. We helpen elkaar ook met uitleggen als iemand iets moeilijk vind. Je kunt ook een briefje ophangen als je hulp wil.
  • Het heeft te maken met hoeveel procent je hebt 80 70 50 of zoiets. Als je ongeveer meer dan 80 procent hebt dan mag je de bladzijde alleen maken en als je minder dan 80 hebt moet je met de meester en de klas mee doen. Als je 100 procent hebt dan mag je zelf aan een project beginnen.
  • Toets: we hebben nu wel geoefend voor de toets als de toets klaar is dan zien we ons cijfer en ons leerwinst. Als onze procenten vooruit zijn gegaan hebben we geleerd. (I ♥ FOUTEN. Ze zijn het bewijs dat je het probeert en ze helpen voor de leerwinst!).